Utkast: Jan. 21, 2011


Nobody said it was easy

Tumblr_leo45s5tpv1qbxqa5o1_500_largeTumblr_ld84euhryk1qaycf7o1_500_largeTumblr_le76m93ghm1qevkzzo1_500_largeTumblr_lf2jcx3rjx1qcxcceo1_500_large
All in black and white from weheartit.com


Wonderful


Ååh vad jag älskar dessa underbara bilder. Blandningen mellan det nya och det gamla, massa trä och naturkänslor och så lite färg på det, grymt säger jag bara!
Var och provade IndoorWalking med mamma idag, otroligt jobbigt men kul. Nu ska jag sätta mig och plugga lite innan det blir mys framför tv med en skål fruktsallad.
Imorgon är det fredag, gud vad denna vecka gick snabbt! Ska försöka få till en dagens då, hugs. 

ThreeVar ute och fotade idag med Isabelle så här kom tre bilder jag tog.

Monki


Lite nytt från Monki, här är några av mina favoriter!

Earcuffs
Hur snyggt är det inte med earcuffs? jag diggar det grymt mycket. Smyckena på bilden är gjorda av denna coola tjej.

Look of the day


Så här hade jag velat se ut idag. Tillsammans med en snygg pälsjacka och en mysig och varm halsduk virad runt halsen. T-shirten kommer från Monki, jeansen från Weekday, det snygga halsbandet från HM, Convers och ringar från stylebytyra.
Har spenderat dem senaste dagarna med Isabelle och genom att försöka bli frisk. Igår blev det även bowlning med ett gäng tjejer. Nu ska jag hjälpa mamma och förbereda innan gästerna kommer. Ikväll blir det lund för att träffa några trevliga typer.


frozen


Var ute i trädgården och passade på att fota tre härliga bilder när solen väl tittade fram. Besökte även doktorn idag och det verkar som jag fått ett virus och inflammation på de övre luftvägarna, därför jag knappt har någon röst. Förhoppningsvist lär det försvinna om några dagar, vilket jag verkligen ser fram emot. Är trött på att ligga fast i soffan utan att inte orka göra något! Hugs.


Dreaming away


Har legat nerbäddad i sängen sen igår morse med hög feber, äckligt ont i halsen och svårt att andas. Därför har jag inte orkat uppdatera, men nu har jag äntligen samlat kraft så nu vet ni alla fall att jag lever! Bjuder på två härliga bilder från i somras tagna av mig. Hoppas att allt är bra med er!

RSS 2.0