brun, beige, svart


Tänkte tipsa er om en snygg vinter jacka för er som fortfarade inte hittat en, ni hittar den här!

text


Så här hade jag hade utan tvekan velat se ut idag!

ph


hals ont


Min hals håller bokstavligen talat på att döda mig.. usch vill verkligen inte vara sjuk så får väl hålla tummarna på att jag inte blir det heller! Nu ska jag bädda ner mig framför tvn med min säker tioende kopp te.

miss it




För lite mer än ett år sedan befann jag mig i Thailand med min underbara familj. Nu sitter jag och kollar igenom alla bilder och drömmer mig bort till den underbara värmen, miljön, dem härliga människorna och den goda maten. En sådan här resa hade suttit perfekt just nu!

finally friday


Myskväll hemma med massa gott, ska upp tidigt imorgon för en fullspikad dag.
Ha en bra fredag!

.


ph.  by me

10-10-10


kollaget att gjort av mig och gaah vad jag älskar dessa bilder, massor av insiration.

Är nyss hem kommen efter träning + en timmes övningskörning. Nu väntar mat och plugg, det är helt enkelt söndag. Ha en bra dag.

löv

5051240453_606bcd3473_z_large
Äntligen sitter jag nerbäddad i soffan med en kopp te. Idag har jag faktiskt hunnit med en hel del, stor städat huset, suttit ute och njutit av solen samt gått en lång powerwalk i skogen, otroligt mysigt och fint var det, dock ångrar jag lite att jag inte tog med kameran.
Ikväll vet jag inte vad som händer ska i alla fall ta och laga mig lite mat, sen får jag helt enkelt se vad det bli. Hoppas ni får en bra lördag.


my other half


ph. sen i april på Isabelle och mig

Idag har jag varit i skolan (försov mig dock och vaknade typ 40 min innan jag började. Fick värsta paniken detta har nämligen aldrig hänt mig innan, men hade tur och mamma körde mig så kom precis i tid), var på bilskolan och körde, var och tränade med Isabelle, åkte och hyrde film och massor av godis, kvällen avslutade vi i vars en soffa med vars en fet påse godis och en bra film. Nu har jag torkat tårarna, väkt Isabelle och nu säger jag sov gott från mig!


chocolate fudge brownie


Gud vad sugen jag bir på Ben and Jerry när jag ser denna bild, ska nog ta och köpa det på fredag efter skolan! Kom i alla fall hem från träningen för en stund sedan och kan ju säga att min kropp är rätt så död efter att ha tränat fyra dagar i rad, tur jag inte har nästa träning förrän på söndag!
Imorgon ska jag i alla fall till frisören för att sling och klippa håret, äntligen liksom. Nej, nu väntar tv och sedan blir det sängen för min del. Ha det fett!


dagens outfit.


skjorta, linne, shorts - Hm
halsduk - Gina tricot
boots - Din sko

Hej underbara!
Blev ingen bloggning igår, men så blir det ibland när tiden inte räcker till. Har mycket nu med träning, bilskola och så plugg på det. Nu ligger jag i alla fall och tittar på DH, vad gör ni?

i love to se you smile


Förlåt, men kan inte hjälpa att jag åter igen lägger upp bilder på denna tjej! Hon är så otroligt vacker och jag älskar hennes ap snygga outfits och hennes underbart sköna stil! Massor av inspiration helt enkel!

Min dag har i alla fall bestått av fotografering med laget ute i det höstliga vädret, kan ju ta och tala om för er att det var otroligt kallt. Efter det blev det träning och sen dess har jag bara slöat hemma med plugg, gäster, fotbolls match och snart blir det film. Ha en forsatt härlig söndag.

mitt rum ♥


Så nu kommer här några bilder på mitt rum. Nu är nästan allting klart, bara lite sladdar och små saker kvar att fixa.
Kom hem från bilskolan för en stund sedan. Var och gjorde riskettan och det var nog det segaste jag gjort på länge, tur att jag hade min underbara vän med. Vårt hus luktar mat och snart kallar förhoppningsvist mamma att det är mat och då blir det världens godaste lasagne. Ikväll blir det troligen bio eller bara myskväll hemma. Vi hörs imorgon, ha en bra lördag.

fredag


ph. från i somras
Sitter hemma hos en kompis och dumpar bra musik och snackar massor av skit. Ikväll blir det utgång. Ha en bra fredag!

RSS 2.0