snöö

4354102834_5d957dd40c_z_large
Bokeh-snowman-xmas-snowman-bokeh_large_large4257034236_648e594daf_z_large
Idag har det varit underbart fint väder i Malmö. Solen har strålat på snön som ligger som ett tjockt täcke över större delar av staden. Dock har det varit cirka 8 minusgrader och otroligt kallt ute. Men att få komma hem och värma sig med en kopp varmchoklad, lussebulle och ett par varma raggsockar är ju inte helt fel!

Hade en tanke på att gå ut och fota i det fina vädret, men upptäckte ganska snart att när jag väl kom hem från skolan var det redan för mörkt.


första advent


Dem första lussebullarna och pepparkakorna är ätna, första glöggen är drucken, julstjärnorna är uppsatta och i stereon här hemma spelas julmusik på hög volym. Så efter att ha jobbat i stan med laget under skyltsöndagen känns det som julen är väldigt nära.


spring


Vårens kollektion från HM.

summer


Bilder är tagna av mig. Gud vad det ser underbart ut med sol och värme.

Just nu ligger jag helt död och frusen i soffan. Vid 04.30 ringde klockan i morse och då bar det av mot Höör och sedan åter Malmö för att dela ut bilagor om citytunneln. Kommer att jobba med laget under hela helgen så kanske inte blir den bästa uppdateringen här. 

black and white


Bild från gårdagens snöoväder. Nu beger jag mig till bilskolan och efter det blir det skola, ha en bra dag!

ett stort vitt täcke


Så här vackert ser det ut i min trädgård just nu! Så jag var ju tvungen att gå ut och fota den fina snön, innan det hinner smälta bort.

snow

Tumblr_lccs8ahqn81qebenwo1_500_largeTumblr_lbpq02wf1a1qc4obho1_500_large_largeTumblr_lc3e0pjtum1qe0hneo1_500_large
bilder. http://weheartit.com/

Det snöar i Malmö och bilderna ovan får mig att längta till jul!

Metallic


bild. lånad från http://nyheter24.se/modette/
Gud hur snygg är inte denna metal liknande body från bikbok för bara 199 kr! Hade matchat det med ett par kostymbyxor, klackar, ett silvrigt halsband och en snygg kavaj!
Kom hem för inte alls så länge sedan har hunnit med både skola, köra och plugga teori. Nu ska jag sätta mig och räkna matte innan jag sedan sticker på USA-mötet med laget!


LANVIN BY HM


wonderful pictures
!

outfit


En liten sådär halvsuddig bild på gårdagsen outfit. Dagen har beståt av cheerleading träning, plugg och nu väntar min fruktsalad på mig, mums!


details



Nya skor från HM, hur snygga och bekväma som helst.
Kostymbyxor från Gina och nymålad ring från london.
Visar resten av outfiten imorgon!

heart


Tänkte ta och tipsa er om denna otroligt goda frukt (mina favo så klart!), granatäpple. Himla gott att bara äta som det är, strö över salladen, till frukost över yoghurten eller varför inte till efterrätten.
Fick för övrigt hem mina snygga skor igår, som jag tänkte visa er lite senare!

snö



sno stilen!


My blomquist är en av mina favorit bloggar! Jag älskar hennes stil och hon bjuder på massor av inspiration enligt mig. Därför har jag ovan gjort en, "sno stilen" från hennes senaste outfit, som jag tycker är grymt snygg.
För övrigt så snöar det i Malmö och jag ligger nerbäddad i soffan med en bra film och en kopp te.

look of the day


Är helt förtjust i den snygga byxdressen från HM, tillsammans med en röd kavaj som jag för övrigt tycker är grymt snyggt just nu, ett par klackar och en blodrött nagellack.

wildfox spring 2011

Image and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPicImage and video hosting by TinyPic
Ligger nerkrypt i soffan med duntäcke och kollar på massor av dokusåpor. Är sjuk och mår inte alls bra! Därför tänkte jag visa dessa underbara bilder som gjorde att jag snabbt mådde lite bättre.


guld


bild lånad från http://nyheter24.se/modette/victoriatornegren/
Gud vad jag har blivit sugen på detta nagellack! Har sett många bloggar som har skrivit om det, så jag ska nog ta och kolla in det i stan i veckan!
Annars är allt bra här. Är precis hemkommen från träningen och nu ska jag snart hoppa i säng, ska nämligen upp tidigt imorgon och plugga teori, ha det fett!

DESERT FOX

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
love the pics!

look of the day


skinnbyxor, snyggaklackar, cool rymdtröja, korsring, ett par tunna strummpbyxor och en stor, tjock pälsjacka.. ja, ungefär sådär hade jag velat se ut idag.

tattoos

ph. http://researchtattoos.blogspot.com/

Ååh blev helt kär när jag såg all dem snygga tatueringarna och bilderna ovan är några av mina favoriter. Har själv inga tatueringar med är ju lätt sugen på att göra en, frågan är bara om jag vågar haha! Så för er som tänkt tatuera sig men kanske inte riktigt vet vad ni vill göra för något är hemsidan ovan en väldig inspirationskälla!

Vill bara passa på att säga att min kropp är mer död än levande just nu. Efter styrketräning, cheerläger, fystester och åter igen cheerleadingträning känner jag nu att sängen nästan skriker på mig.


awesome

vintagekhakijacket1
ph. http://thehautepursuit.com
Låter denna snygga tjejen stå för inspirationen idag!
Är hemma efter en grym helg i danmark med laget och kan inte säga mer än att vi är bäst! Nu värken kroppen mer än vad den brukar och jag kan redan känna att träningsvärken är på väg.
Får ju inte glömma att säga Grattis på fars dag, världens bästa pappa!


fredag


ph. en gammal bild från arkivet

Skolan, träning, körskolan, så här har min dag sett ut än så länge. Nu har jag krypt ner soffan med massor av filtar och te för att värma mig. Stod nämligen och väntade på den dumma bussen i timmar kändes det som och var helt genomfrusen när jag väl kom hem.
Idag blir det fredags mys, ska nämligen upp tidigt imorgon och åka till Danmark för cheer camp med laget, längtar! Men nu blir det sushi, trevlig helg!

dreaming away.

Tumblr_lbouk3d0zq1qepg3ao1_500_largeTumblr_lbl11lcawk1qev1qyo1_500_largeTumblr_lb9ltvpay61qenw7jo1_500_large
Det finns dagar då inget går som det ska och det känns som allt går emot en, idag är en sådan dag för mig.
Därför får ni idag nöja er med några härliga sommarbilder där jag gärna skulle villja befinna mig just nu.

twins


Är hemma efter en tre timmars låång kostföreläsning med föreningen och solning med Isabelle. Nu ska jag softa framför tv.

btw. älskar bilden ovan

sky


ph. http://weheartit.com/
redigering. by me

Nu ska jag snart dra mig mot bussen för att sticka till skolan.
Sovmorgon idag och det gillas!


fem favoriter


Glitter, hudfärgat, rosa, svart, lila
Favorit färgerna just nu. Det silvriga i glitter är det jag änvänder just nu, as ballt! Nu ska jag laga mat, packa väskan och sen beger jag mig mot träningen.

10-11-07


bild tagen av mig

Lovet gick fortare än vad jag trodde och imorgon ska man tillbaka till verkligheten igen. Min vecka är fullproppad med träning, plugg, körning/teoriplugg och till helgen väntas cheer camp i Köpenhamn. Nu tänker fira att MFF blev svenska mästare, framför en bra film med mitt favorit te.


all helgons dag


Gårdagen spenderades hemma med tjocka släkten och massor av god mat! Efter det bar det av till släktkalas för min kompis som fyllde 18 år för bara några dagar sedan. Kvällen avslutade med utgång och massor av dans. Nu väntar plugg och sen blir det nog en joggingtur ute i det härliga vädert!

I'll find the sun again


ph. bilden är tagen i somras och gud vad jag saknar solen och värmen just nu!
Har spenderat dem senaste dagarna slappandes framför tvn för att försöka bli frisk, en kväll ute med härliga folk, cheerleadingträning, tagit körlektioner och pluggat en massor till teoriprovet. Nu sitter jag här med datorn i knät och dricker mitt favorit te (fabror august, från kahls) och bara njuter av att det är lov!

RSS 2.0