Happy New Year


Hej alla underbara!
Dagen kommer att gå till att fixa inför nyår. Ikväll kommer nämligen tjejerna hit för god mat och dricka innan vi sedan sticker vidare på nyårsfest. Är fortfarande lite halvsjuk men på bättringsväg och i värsta fall är väl rösten borta till imorgon men vad gör det, bara vi har kul idag. Så nu önskar jag eller alla ett gott nytt år så hörs vi igen imorgon!!


snygga frisyrer till nyårsafton


Tänkte tipsa er om sex stycken frisyrer att ha på nyårsafton:

Ett platt hår men som är super enkelt att göra och lika snyggt för det. Eller dem klassiska Hollywood lockarna, eller varför inte en snygg fläta som formar sig som ett diadem över huvudet och resten av håret uppsatt lite slarvigt baktill. Kanske håret flätat på ena halvan av huvudet och på andra sidan tuperat. Eller det snygga lockiga håret uppsatt lite slarvigt baktill eller varför inte håret uppsatt i en stor boll antingen mig uppe på huvudet eller varför inte på sida?
Själv kommer jag nog att köra på lockar. Hur tänker ni ha ert hår?

hope


b1. fika
b2. jag
b3. Isabelle
b3. Victoria och jag

Ligger nerstoppad i soffan med massor av filtar och te. Är nämligen sjuk, har feber och halsont inte alls kul och speciellt inte såhär dagen innan nyårsafton! Nu får jag helt enkelt bara hoppas på att jag mår bättre imorgon, vi hörs sen!

I can’t seem to get you off my mind


Jag tror jag håller på att bli sjuk halsen gör ont, hosta och ständig huvudvärk. Har druckit te i mängder så hoppas det kan hjälpa lite.
Nu ska jag snart ta och sätta mig på bussen och åka upp till stan för att möta en kompis, blir fika och ett desperat försök att hitta nyårskläder. Har ni bestämt vad ni ska ha på er på nyår än?

köpenhamn bilder!




Några bilder från Danmark igår. Hittade massor av snygga saker men dock köpte jag inget, blev fika och mat på en mysig resturang istället.
Var på gymmet och tränade i morse och efter det stack jag och pappa och shoppade lite. Kom hem med några påsar, som jag tänkte visa lite senare. Nu ska jag försöka bli av med min dumma huvudvärk!

two pics


två bilder på mitt rum.

Nu - mot Köpenhamn!

2010-12-26


Glögg med pepparkakor och ost, julmat i alla dess varianter, tomten, julklappar, släkt och familj, massor av filmer, ja allt detta och mycket till har de två senaste dagarna beståt av. Idag blir det sista firandet och då med pappas släkt. Lär ju kunna leva på all mat man ätit i flera dagar känns det som. Ska försöka bli bättre på det här med uppdataring, så därför hörs vi ikväll, tänkte bland annat berätta vad jag fick i julklapp! See you.

snow




lite bilder tagna av mig från dem senaste dagar.

Tog körkortet idag och ikväll blir det utgång med tjejerna, en toppen dag helt enkelt!

leopard

Ååh vad jag älskar leopard jackor i päls. Tycker verkligen att det är grymt snyggt! Ångrar mig lite att jag aldrig köpte den på HM från förra året eller den från MQ. Jackan som är på bilden ovan kommer från modekungen och kostar 1099 kr.


Har haft fullt att göra hela veckan och det är därför uppdateringen har fått lida. Ovanför ser ni i alla fall två bilder på mitt lag Bulldogs från Juluppvisningen i helgen.

my blomquist


denna snygga tjejen får stå för inspirationen idag.
Har en hel del saker som händer just nu och veckan är mer eller mindre fullspäckad. Därför blir uppdateringen lidande men jag försöker hinna med så gott jag kan. Nu har jag i alla fall hunnit med att köpa några julklappar och även få lite färg på kroppen. Så nu ska jag fortsätta spendera min tid i soffan med en kopp te och finalen i bartenderskolan.


HM spring


Ååh vad jag längtar till våren och alla dem snygga kläder HM kommer att få in.. här är några av mina favoriter! Jag kommer att spendera min fredag på Malmö arena med laget och kommer inte vara hemma förrän sent ikväll, så vi hörs imorgon!


all I want for christmas is you..


bild tagen av mig.
Tror aldrig jag sett så här mycket snö i Malmö och ikväll väntas det även bli snöstorm. Själv sitter jag inne och njuter av snön, julmusik och att det snart är helg!

RSS 2.0