street


ph. gammal från arkivet.
Sitter och kollar på idol nu. Skönt att bara vara hemma och ta det lungt. Imorgon är det äntligen fredaag, wihoo!

And I'm on my way to believing


Hej alla underbara!
När jag vaknade i morse och tittade ut genom fönstret var parken utanför täkt av frost och när jag kollade på termometern var det närmre noll. Snacka om att det var kallt! Nu har som tur temperaturen högts och solen strålar. Har redan varit uppe i stan och vänt en gång för att köra på bilskolan och nu ska jag snart ta och sätta mig på bussen igen för att åka till skolan. Hoppas ni får en bra dag!


lovely


Dessa underbaringar kommer från vivistyle och dem hade mer än gärna fått flytta in i min garderob! 
Jag kom hem från träningen för en stunde sedan som för övrigt gick konon! Nu väntar tv och sen blir det sängen för min del. Ska upp tidigt imorgon för att sticka till bilskolan och sen efter det väntar skolan.
Vi hörs imorgon ♥

Sept. 28


ph. http://fashionbysandra.blogg.se/ 
vad kan jag mer än älska denna outfit!

När jag vaknade i morse ville jag bara ligga kvar i sängen. Min kropp vägde bokstavligen talat ton och den var full med träningsvärk och trötthet, verkligen ingen bra kombination. Inte nog med att bussen aldrig ville komma i morse och jag kom försent till bilskolan. Hade även prov i matte b vilket som det gick.. skit helt enkelt. Har suttit och försökt plugga massor till provet imorgon, vilket gått sådär på grund av att min hjärna redan verkar ha gått och lagt sig. Nu ska jag kolla the mentalis och sen väntar sängen. Hugs

fjädrar


Tjena snyggingar!
Jag ska snart sätta mig ner och vrål plugga lite matte har nämligen prov imorgon, usch säger jag bara! Men ville först bara höra hur det är med er? Med mig är det bra, har rätt mycket som händer denna vecka men det är snart ny vecka igen ju hehe.
För övrigt har jag blivit väldigt fäst vid fjädrar som ni kanske märker på bilden.
Nu ska jag vara duktig och sätta mig ner och plugga, ha en bra dag!

grå


Gorgeous skor från modekungen, perfekta nu till höst!
Jag ska snart ta och bege mig till träningen ville mest bara höra, hur det är med er?
Med mig är det toppen har dock rätt mycket just nu vilket gör en rätt stressad och trött, men det är snart över.

Juste! Läste för några dagar sedan att fortsättningen på Sofi Farmans bok Elsas mode kommer ut i mitten av oktober, gud vad jag längtar! 
Vi hörs, later.

color


bild. http://jakandjil.com/blog/

Hej på er!
Det har varit lite dåligt med uppdatering tycker jag, men blir så ibland när tiden inte räcker till tyvär.
Tog i alla fall en skön joggingtur i morse, pluggade och för en stund sedan kom jag även hem från min underbart söta kusin, som fyllde ett. Nu väntar en bra film och imorgon blir det åter plugg och träning. Hoppas ni får en fortsatt bra lördag!

silver och svart


Har ni kollat in Kenzas kollektion för guldfynd, ni hittar den i alla fall här! Vad tyckte ni hit eller diss?
Jag älskar dem snygga ringarna, dock är dem lite för dyra för min plånbok. Men helt klart en hit från min sida!

inspiration


bilder från http://www.fashiontoast.com/
Gud vad jag älskar dessa bilderna!

autumn

Tumblr_l95aigutox1qcky9ao1_500_largeTumblr_l3o0plrxje1qzkr0po1_500_largeAutumn-photography025_large
härliga höst bilder från weheartit!

Han aldrig med att blogga igår tyvär, hade nämligen fullt upp hela dagen. Först var det plugg, skola, plugg, cheerleadinguppvisning och sen väntade äntligen sängen. Nu sitter jag här med en kopp chailte och ska snart fixa mig det sista innan jag sedan sätter mig på bussen och åker till skolan. Slutar tidigt idag vilket verkligen behövs är nämligen tröttare än tröttast! Vi hörs sen snyggingar.


hellcats



Hej gorgeous!
Tänkte tipsa er om en ny tv-serie som börjat sändas i USA och som handlar om cheerleading. Avsnitten finns att se på internet och här är första avsnittet. Jag har redan sett två avsnitt och jag älskar det!

tisdag


Tjeena!
Kom precis hem från skolan så tänkte sätta mig och plugga lite nu. Slänger in dagens outfit lite senare också så glöm inte kolla in här kväll. Puss

just the way you are


Tja brudar och pojkar!
Idag är en sådan dag då man bara vill krypa ner under täcket och höra regnet smattra mot fönstret samtidigt som man ser på en bra film, dricker en kopp te och myser med sina underbara vänner.

Men så ligger det tyvärr inte till idag. Ska nämligen snart sticker till träningen för att ha fysträning ute i det härliga regnet. Kommer antagligen vara alldeles för trött för att slänga in ett inlägg senare ikväll så därför får ni vänta tills imorgon. Ha en underbar tisdag!

look of the day


Såhär hade jag velat se ut idag. Ser ju lite sådär deprimerande ut med vinterkläder, men igår höll jag på att frysa häcken av mig, i min tunna militärjacka. Men det är väl bara att ge med sig om att vintern snart är här vare sig man vill eller inte. Nu ska jag lägga mig i soffan med en kopp te och kolla på valvakan, skulle dock gissa på att jag hinner somna innan det är klart!

you make me smile


Hej snyggingar!
Här kommer ett inlägg från en helt slut och dötrött tjej! Kvällen igår spenderades först med mina underbara tjejer och sen stack vi ut och träffade lite sköna typer. I morse ringde klockan redan vid sju och jag kan ju berätta för er att jag knappt han stänga ögonen innan dem var tvungna att öppnas igen. Så efter att stått på loppis i nästan sex timmar, somnade jag direkt när jag kom hem. Nu har jag även hunnit med att rösta och nu ska jag sätta mig ner med lite skönt plugg, eller inte!
Hoppas ni får en bra söndag!


Jewelry


Här är mina favoriter från cocco som jag absolut inte skulle tackat ner till!
Idag har jag hunnit med att slöa framför tvn, varit på ikea och köpt lite nya saker till mitt rum och övningskört. Jag tror inte mitt rum varit så här mysigt och snyggt på länge, dock är inte allt klart än men en bra bit på väg. Klockan slår snart åtta och jag kan inte förstå att det redan är kväll. Får se om jag orkar hitta på något mer idag ska nämligen upp tidigt imorgon och stå på loopis med laget. Ha en lysande lördag gott folk!

fyra stycken

Photobucketnyfw
Njut av lite underbar inspiration som jag tagit från dessa sköna tjejernas bloggar, ta och kolla in dem vet jag!
Här, här och här!

Tjeeen mitt bena! Har ni haft en bra vecka?
Jag har i alla fall haft en tuff vecka med träning, skola, körskola och massor av annat. Nu känns det dock som det går fram åt och jag har lite mer kontroll på allt. Så förhoppningsvist kommer jag hinna ha tid till att blogga med! Har ju saknat det en del måste jag erkänna. Men nu ska jag inte sitta här och snacka en massa. Hoppas ni får en underbar löördag!


paus

Ja, som ni kanske förstår på rubriken ovan behöver jag en paus från bloggandet. Det händer mycket i mitt liv just nu och skolan, cheerleadingen, körkort och vänner tar mycket tid och jag känner inte att jag riktigt hinner med allt. Därför tar jag en paus från bloggandet!


uppdatering!

Hej underbara!
Har inte kunnat blogga sen i fredags på grund av att vårt internet ligger nere. Enligt tele2 så ska det vara så i hela södra Sverige. Jag hoppas i alla fall att dem kan fixa det snart, för börjar bli jävligt trött på att inte ha något internet nu! Har i alla fall fått låna morfars idag så jag kan få gjort några av alla dess läxor jag har.
Kom i alla fall hem från träningen för en stund sedan och trött i kroppen som aldrig förr, sista timmen hade vi nämligen fys och nu känns benen som spagettin. Nej, nu måste jag faktisk plugga, håll tummarna på att internet funkar snart så lovar jag bättre uppdatering. Hugs!

details


Dagens outfit i fem små bilder.

Friday


bild. tagna av mig

Äntligen fredaag! Nu sticker jag till skolan, hörs senare!

lockar


bild. från helgen, lånade mammas svarta poncho.
Nu står tv tittande på schemat, blir bland annat idol. Vad ska ni göra ikväll?

dagens outfit.


Jacka - HM + lite egen design på den.
Halsduk - Köpt utomlands
Skjorta, linne och byxor - Gina tricot
Boots - Din sko

high heels


Tänkte visa er dessa ubersnygga skorna som kom igår från nelly. Nu ska jag göra mig iordning innan jag sedan sticker till skolan, ciao!

look of the day.


Så här hade jag velat se ut idag!
Kom precis hem från sjukgymnasten och nu ska jag sätta mig och räkna lite matte, hörs senare.

Tips!


Tänkte tipsa er om dessa billiga och snygga jeansen från HM. Dem finns i tre olika färger och kostar endast 99kr, hur bra pris är inte det?

åtta


Älskar att krypa ner i en stor och mysiga kofta/tröja speciellt nu när kylan börjar närma dig. Här kommer några favoriter från monki.

Förlåt för lite dålig uppdatering igår. Var sjukt trött och somnade framför tvn efter skolan, för att kunna samla krafter för gårdagens träning.

Nu sticker jag snart till skolan, bye bye!

black and white


Hej snyggingar!
Ska snart ta och bege mig till bussen och skolan. Ville bara säga att ni är bäst och det var allt för mig, vi hörs när jag är hemma igen, pöss.

leopard


fabulous från Fashiontoast

bilder från gårdagen


Här kommer lite bilder från igår, tagna av mig.

face look


Nu blir det kräftskiva, imorgon visar jag hela outfiten. Ha en underbar löördag!

dagens outfit.


Skjorta
Linne
Shorts
+ Plånbok allt från Gina tricot
Skor - Din sko
Smycken - Glitter, HM och bulgarien

Så här såg jag ut idag, en liten snabb och enkel outfit. Har varit iväg på burlövcenter nu, fick köpt en skjorta och sen körde jag även lite med mamma. Ikväll vankas det kräffskiva!

I want to watch the stars with you


Haha vaknade precis somnade visst om igen. Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig på riktigt hoppas jag kan somna nu bara, god natt.

123

 

Tjaaaa!
Äntligen funkar vårt internet här hemma! Har inte kunnat vara inne på det under hela dagen, därför jag inte  kunnat uppdaterat. Stack i alla fall till gymmet efter skolan med en kompis och när jag kom hem somnade jag direkt framför tv.
Nu är jag i alla fall vaken och har fått lite mat i magen. Skulle egentligen har jobbat hela dagen imorgon med laget men det har blivit inställt. Har dock ändå ingen ork att hitta på något så det får bli hemmakväll idag. Mår inte så bra heller, hoppas bara inte jag håller på att bli sjuk. Nu ska jag kolla film, hööörs.

inspiration


Gud vad jag diggar denna tjejens blogg och stil! Hon får bilderna att se så underbara ut också! Kolla in hennes blogg här!
För övrigt vet jag inte vad jag gjort för att jag ska hinna med och sitta vid datorn innan skolan börjar, har aldrig hunnit det innnan haha. Ska i alla fall snart bege mig till bussen och skolan. Vi hörs senare, snart helg! :)

bild från turkiet


Hej underbara!
Har varit ute och kört lite med pappa och nu ska jag ta och möbler klart i mitt nymålade rum. Imorgon är det fredag yiippe!

hallonsmoothie


- Vanilj yoghurt
- Juice
- Hallon
- Honung
+ lite kokos och något grönt på toppen.

Nu sticker jag till skolan!

i like.

DSC_0423 copiaDSC_0289 copia
snyggt från http://www.theblondesalad.com!

en lite sådär enkel outfit!


Allt är från HM och så här hade jag velat se ut idag + en massa smycken.


RSS 2.0